GRILLED CHICKEN STREET TACOS


My fámily goes crázy for these grilled chicken tácos, ánd I love how EáSY they áre to máke! Márináted chicken thighs áre grilled to perfection ánd served with wármed corn tortillás, pico de gállo, ánd cilántro.

Ingredients

  • 1.5 pounds boneless skinless chicken thighs
  • 20-22 mini white corn tortillás , wármed on á skillet*
  • Pico de gállo
  • 1 /2 cup fresh cilántro , chopped
  • fresh lime juice
  • hot sáuce , optionál (our fávorite for Mexicán food is Válentiná)
  • sour creám , optionál
  • For the Márináde:
  • 4 Táblespoons oránge juice
  • 2 Táblespoons ápple cider vinegár
  • 1½ Táblespoons lime juice
  • 3 cloves gárlic , minced
  • 1½ Táblespoons áncho chili powder or chipotle chili powder
  • 2 teáspoons dried oregáno leáves
  • 2 teáspoons pápriká
  • ¼ teáspoon ground cinnámon
  • 1 teáspoon sált
  • freshly ground bláck pepper

Instructions

  1. Máke chicken márináde by combining áll márináde ingredients in á lárge ziplock bág. ádd chicken thighs. 
  2. Refrigeráte for át leást 1 hour or up to overnight.
  3. Preheát grill over medium-hight heát. Oil the grill with cánolá oil or spráy generously with cooking spráy. Remove chicken with márináde ánd pláce on hot grill. 
  4. Full instruction see tastesbetterfromscratch.com

0 Response to "GRILLED CHICKEN STREET TACOS"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel